likebieber.blogg.se

2013-04-27
11:52:00

A Part Of The Sun
Här är en novell/berättelse som jag har tänkt skriva, Justin är inte känd. Han är faktiskt någonting annat....hehe! :)
 
Men skulle ni vilja läsa den om jag skrev den?
 
 
A Part Of The Sun

Jag heter Blazie Frost och jag bor på en planer som heter Paroxiano. På Paroxiano finns det människor, änglar, vampyrer, varulvar, häxor, trollkarlar och djur som finns på Jorden, men också djur som bara finns på Paroxiano. På Paroxiano går man i skolan tills man fyller 20, för att man ska vara säker på att man kan kontrollera sina krafter. Det gäller alla, även människorna. Alla går i samma skola, för människorna vet inte om att alla dessa varelser finns. Det är bäst så. Alla varelser har extra lektioner, för att lära sig kontrollerna sina krafter.

Vampyrerna kan inte vara ute i solen utan deras smycke som häxorna har gjort till dem. Om de går ut i solen utan deras smycke, brinner de upp. Vampyrerna har förstärkt hörsel, syn, luktsinne, styrka, snabbhet, smidighet...allt hos de är förstärkt och det ända som kan döda dem, är om man spetsar de i hjärtat med en silverpåle. De förvandlar andra till vampyrer genom att döda dem med deras eget blod i dem de förvandlar. Vampyrer helar sig själv.

Varulvarna förvandlas vid varje fullmåne och har precis som vampyren, förstärkta sinnen, styrka och snabbhet. Man dödar en varulv genom att bryta nacken av dem och elda upp de, annars läker de ihop. Dem helar av sig själv.

Häxor och trollkarlar har magiska krafter och ett starkt band med naturen och allt levande. De måste precis som alla andra lär sig att kontrollera sina krafter. De får lära sig olika besvärjelser, förbannelser, magiska drycker och hur naturen är uppbyggd. Den första besvärjelse de får lära sig är hur man helar, för den besvärjelsen tar längst tid att lära sig. Den tar flera år, vissa lär sig aldrig den besvärjelsen.

På Paroxiano finns det bara änglar med svarta vingar, mörka ögon och mörkt hår. Det kan vara svart hår eller brunt, bara det är mörkt. Det gäller också ögonen. Det är för att det ska passa med de svarta vingarna och för att det ska vara svårare att se de i mörkret. Änglar har också magiska krafter, nästan som en häxa och en trollkarl, men ändå inte. De säger besvärjelser, medans änglar bara behöver tänka och ha utvecklat och bemästrat  sina krafter för att kunna använda dem. En ängel kan ha mellan 0-10 olika krafter. Hur många krafter man får beror på generna. Man dödar en ängel genom att dra av de deras vingar, för att göra det måste vingarna vara utfällda. Änglar helar också sig själva, om alla ben sitter som de ska.

Jag ska berätta en historia, när en ängel som hette Adele var gravid blev hon väldigt svårt sjuk. Hennes man, Nate, letade efter ett botemedel eller helt enkelt ett mirakel. Adele och Nate var båda änglar innan de dog, de hade mörkt hår och mörka ögon.
Nate letade i flera månader, men han hittade ingenting. Adele blev bara sämre och sämre, men precis när Nate skulle ge upp hände det någonting.
En del av solen föll ner på Paroxiano, framför Nate's fötter. Nate trodde inte att det var någonting men när han vände sig om och skulle precis fälla ut sina stora svarta vingar när marken,  där delen av solen landade, började lysa i en stark guldig färg. Från ingenstans började det växa en blomma, en vacker liten blomma. Nate tog hela blomman med rötterna och skyndade sig med att veckla ut sina vingar och flyga hem till Adele. Nate gjorde en magiskt dryck av blomman och gav den till Adele. Efter en vecka började Adele bli bättre och man kunde se en nyans av blått i hennes ögon. Adele födde en friskt liten flicka, som hade ljust hår med blåa ögon. Men det var inte det ända, flickans vingar var vita. Nate och Adele förstod inte vad det var, men efter flera tusen olika teorier kom Nate på blomman. Blomman som växte upp ur marken och lös. Blomman som räddade Adele's och flickans liv, det var på grund av den magiska blomman hennes hår var glänsande blont, varför hennes ögon var blåa och varför hennes vingar var vita. Adele, Nate och den lilla flickan fick 7 underbara år tillsammans innan Adele och Nate dog, de blev mördade. Den lilla flickan fick se på när hennes föräldrar blev mördade, men dem hade maskar på sig så hon fick aldrig se deras ansikten. Hon minns inte så mycket från den dagen, men minnena av hennes föräldrar finns alltid i hennes tankar. Efter Adele och Nate's död började hennes krafter komma fram. Den första kraften som började visa sig var  kraften att kontrollera de fyra elementen, luft, vatten, jord och eld. Sen kom kraften telekinesis, förmågan att flytta saker genom tankarna och teleportera sig. Nu är den lilla flickan 19 år och har tränat sina krafter sen hon var 9 år. Hon studerade alla, för att kunna se vem som var vad, vem som var vampyr eller varulv. Ingen vet att hon är en ängel, alla som går i samma skola som henne och alla som någonsin sett henne tror att hon är människa, men det är hon inte.

Jag glömde säga en sak, den lilla flickan är jag...Blazie Frost.

Det var den, hoppas ni kan berätta vad ni tycker om den! Hoppas att ni gillar handlingen. :) Komenterna.

2013-04-27
11:23:36

Herregud!
Herregud! Jag har helt glömt bort bloggen, förlåt! Men vad har ni tyckt om Justin's konsert? Jag fick ingen biljett, men jag är jätteglad att han kom till Sverige och att svenska Beliebers fick se och träffa honom! :)
 

2013-04-14
01:45:49

Hör till den andra inlägget...
Jag lägger upp handlingarna när dem är klara :) Och så måste jag ha en annan header, jag kan inte ha den här! Men jag är ny, så jag vet inte riktigt hur man gör :)

2013-04-14
01:42:28

Förlåt!
Hej, förlåt att jag inte har skrivit någonting. Jag har varit bortrest och har inte haft tid till att skriva! Men jag har börjat skriva handlingar till noveller, jag har skrivit två olika. Men den ena är inte riktigt klar, för den blev ganska lång....jag kom på den novellen idag, så den har inte kommit så långt.

2013-04-02
22:12:37

Anonym
Hej, jag har bestämt att vara anonym. Jag kommer att skriva noveller om den underbara Justin Drew Bieber! :) Jag börjar när jag har en bra idé till en novell! :) Ge mig gärna idéer.

2013-04-02
22:05:17

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.