likebieber.blogg.se

2014-04-13
20:07:00

Chapter 4 - The Project

"Idag ska vi börja med ett projekt, jag har valt ut vem eran partner i det här projektet ska vara. Man får inte byta, så kom inte fram till mig efteråt och be mig om att få byta." sade Mr Peterson. "Projektet är att ni ska lära känna varandra för att sedan skriva en uppsatts om eran partner." Hela klassen gav ifrån sig irriterande stön och protesterande kommentarer. "Tyst! Nu tänker jag dela in er med era partners." sade Mr Peterson högt och strängt. 

 

"Elliot Hunt och Felicia McDonald."

 

"Reese White och Amy House."

 

"Candice May och Edward Kingsbury." Jag vände mig mot Candice som log stort med röda kinder samtidigt som hon kollade ner på bordet. Jag skrattade tyst åt henne.

 

"Kyle Wolfe och Amy Wolf." 

 

"Robin Garcia och Juniper Clayton."

 

"Justin Bieber och Blazie Frost." Jag letade efter Justin med blicken och hittade honom längst bak bredvid Edward och Lion. Han log svagt åt mig innan han vände fram blicken igen. Herregud vad vacker han var.

 

"Troy Caffrey och Kathryn Evans."

 

"Lion Ace och Jade McAllister."

 

När Mr Peterson delat in alla med sin nya partner delade han ut ett papper till var och en med några hjälpfrågor, som man kunde fråga sin partner om man inte visste vad man kunde fråga. Justin reste sig upp från sin stol och började gå mot mig. Han vände sig mot Candice.

"Du borde gå till Edward, han väntar på dig." sade han. Candice blev röd som en tomat när han sade Edwards namn. Jag log stort mot henne när hon plockade ihop sina saker och reste sig upp för att gå bak till Edward. Justin satte sig på hennes stol och vände sig mot mig.

"Hej! Jag heter Justin Bieber." sade han och stäckte fram handen mot mig. Jag tog den och log. "Blazie Frost."

"Okej, ska vi börja då?" frågade Justin. Jag nickade. "Vad heter du i mellannamn?" frågade han mig. 

"Jag har inget mellannamn." svarade jag och log. 

"Har du inget mellanman?" Jag skakade på huvudet. "Varför?" Jag ryckte på axlarna. 

"Jag vet inte, mina föräldrar kom inte på någonting. Plus att det är inte lätt att hitta på ett mellannamn till Blazie Frost." sade jag. 

"Det är det väll, det är ju bara att ta ett namn."

"Ja, men det måste ju låta bra." sade jag och log. Justin nickade. "Det har du rätt i…"

"Du då? Vad heter du i mellannamn?" frågade jag. 

"Drew, Justin Drew Bieber." svarade Justin och log. Jag log tillbaka.

 

När lektionen var slut hade jag fått reda på att Justins favoritfärg var lila, hans föräldrar var skilda, han hade 2 yngre halvsyskon, hans bästa kompis var Ryan, han älskade att sjunga och spela instrument. Han älskade också sport och att att sova. 

Jag hade berättat att min favoritfärg var grön, att mina föräldrar dog när jag var 7, jag hade inga syskon, att mina adoptivföräldrar hette Nina och John. Jag älskade att läsa och att jag flyttade ifrån storstaden Xion till lilla Parox. Jag berättade också att vi flyttade för att Nina inte trivdes i storstaden. Det gjorde inte jag heller. Där fanns det inga skogar, så jag kunde aldrig träna på mina krafter eller ta en flygtur. Här i Parox fanns det gott om skogar och det var litet och tyst. Inga bilar, inga flygplan. Bara skog och tystnad. Det var en skön omvandling.

 

"Så hur gick det med Edward?" frågade jag Candice när vi satt på en bänk utanför skolan och väntade på bussen. Remy hade åkt hem med Derek, för att göra gud vet vad. Candice kinder blev direkt röda. Jag skrattade högt.

"Sluta! Det är inte kul!" fräste Candice åt mig och rodnade ännu mer när jag skrattade åt henne.

"Förlåt! Det är bara kul att se vilken effekt han har på dig." sade jag samtigidt som jag log stort mot henne. 

"Gud vad jag kommer att reta dig när du blir kär…" muttrade Candice. Det fick mig att brista ut i skratt igen.

"Vad är det som är så kul då Blazie?" sade en röst bakom mig. Jag hoppade till och vände mig om. Där stod Justin, Ryan och Edward. Det var Justin som hade talat.

Jag kollade på Candice som kollade ner på marken med röda kinder. Jag brast ut i skratt ännu en gång och fick roade blickar från Justin, Ryan och Edward. Jag kunde inte sluta skratta, jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen och inte kunde andas.

"Okej, ta det lugnt med skrattandet Frost." sade Edward och skrattade roat åt mig. "Vad har hänt med dig?" frågade Edward Candice som genast blev ännu rödare när Edward talade till henne. Det fick mig om omöjligt att skratta ännu mer. Killarna kollade oroligt på mig när jag skrattade så mycket att jag inte fick någon luft.

"Okej Blazie, vi behöver att du tar några djupa andetag för oss. Okej?" sade Justin samtidigt som han satte sig bredvid mig. Han lade sin ena hand på min rygg.

"Andas. Ta ett djupt andetag." Jag försökte lugna ner mig samtidigt som jag försökte lyssna på honom. Jag tog ett djupt andetag och kände genast hur jag lugnade ner mig. Jag slutade skratta och kunde äntligen andas igen.

"Duktig flicka." sade Justin och klappade mig på ryggen.

"Tack Justin." sade jag och log svagt mot honom.

"Inga problem." svarade han och log tillbaka. 

"Hey! Vi tänkte fråga om ni ville ha skjuts hem?" frågade Ryan. Jag vände mig mot Candice som hade tagit sig samman och kollade på henne. Hon ryckte på axlarna och försökte spela cool. Men jag visste att hon dog av glädje inombords. 

"Ja, visst. Gärna!" svarade jag glatt.